Over Roege Rubber

Over Roege Rubber

Roege rubber biedt u drempelhulpen in diverse hoogtes en breedtes. Het merendeel van onze rubberen drempelhulpen zijn voorzien van afgeschuinde zijkanten waardoor deze veilig aan 3 zijden op te rijden zijn maar we hebben ook drempelhulpen met rechte zijden. Onze all-weather, stevige maar toch flexibele drempelhulpen kunnen eenvoudig naast elkaar gelegd worden doordat hun zijkanten recht af te snijden zijn, daarmee zijn ze zeer geschikt voor extra brede entrees of bijvoorbeeld garagedeuren. We zien steeds meer toepassingen waarvoor onze producten geschikt zijn, denkt u bijvoorbeeld eens aan de entree van woningen, schuren, garages, winkels, restaurants, evenementen, openbare gebouwen, kortom teveel om op te noemen.

Ook kunnen wij u voorzien van drempelhulpen die wat luxer zijn, deze kennen minder uitloop (resterende hoogte aan de voorzijde) en zijn uitermate geschikt voor toepassingen waarbij een minimale uitloop noodzakelijk is, denk hierbij bijvoorbeeld aan de zorg.  

Al onze producten zijn makkelijk te plaatsen en indien de situatie dit vereist makkelijk te bevestigen, in veel gevallen is dit echter niet noodzakelijk. Het maakt niet uit op welke ondergrond u de drempelhulp wilt plaatsen met dit rubberen hulpmiddel maakt u alle lastige drempels met de grond gelijk. Met water en een regulier schoonmaakmiddel zijn de drempels eenvoudig te reiningen.

De drempels zijn erg duurzaam en slijtvast  en in diverse temperaturen te gebruiken. 

Roege International

Roege Rubber is gevestigd te Assen en is een internationaal handelsbedrijf. Roege Rubber is een onderdeel van Roege International b.v.  en wij bieden oplossingen voor hoogte verschillen die overbrugt moeten worden. De voor Roege International b.v. grootste markt is de zorg waarin vele soorten en maten drempelhulpen worden aangeboden. Naast de artikelen in de zorg biedt Roege Rubber een scala aan producten die in vele verschillende gebieden bruikbaar zijn. Onze core business zijn artikelen die gemaakt zijn van rubber daarnaast heeft Roege International nog artikelen welke het assortiment ondersteunen. Deze artikelen worden aangeboden via de webshop maar kunnen ook via het kantoor besteld worden. Bij vragen neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers. 

 Mocht u meer informatie willen of vrijblijvend en kosteloos een offerte willen aanvragen, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

 Wij kunnen altijd bij u langs komen om de situatie op te nemen en een offerte uit te brengen.