Ik wil onze tuindeuren graag voorzien van een drempelhulp. Maar deze is 180 cm breed. Hoe los ik dit op?

Afhankelijk van de hoogte kunnen wij een drempelhulp uit één geheel aanbieden of kunnen we de gewenste lengte bereiken door drempelhulpen te koppelen.

Hoogteverschil tot 2 cm

Wanneer het een hoogteverschil betreft tot 2 cm dan kunnen we dit op te lossen door gebruik te maken van een rechte drempelhulp. We kunnen de zwarte rechte drempelhulpen leveren in elke gewenste lengte tot 4 meter.

Hoogteverschil van meer dan 2 cm

Betreft het een hoogteverschil van meer dan 2 cm dan is dit op te lossen door meerdere drempelhulpen aan elkaar te koppelen. In onze werkplaats hebben wij de beschikking over de juiste materialen om op een nette manier de zijkanten van de drempelhulpen te verwijderen, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Door deze delen in het werk, middels kit, aan elkaar te verbinden ontstaat een keurig nette verbinding. We kunnen op deze manier elke gewenste lengte bereiken. Het koppelen van drempelhulpen is zowel mogelijk bij de luxe drempelhulpen als bij de budgetdrempelhulpen.

Op ons YouTube kanaal kunt u zien hoe het koppelen van drempelhulpen in zijn werk gaat.

Aluminium

Een andere mogelijkheid om een drempelhulp op maat te verkrijgen is door gebruik te maken van een aluminium drempelhulp. Deze kunnen wij helemaal naar uw wens maken.