Wordt een drempelhulp glad?

Wordt een drempelhulp glad?

Een drempelhulp kan voor veel doeleinden worden gebruikt. In de praktijk zien we dat onze drempelhulpen veel worden gebruikt door een doelgroep die minder mobiel is. Juist voor deze doelgroep is het ontzettende belangrijk dat een drempelhulp niet glad is.

Vormgeving

De eenvoudigste manier om een drempelhulp te produceren is natuurlijk door deze egaal te maken. Echter hierdoor wordt de bovenkant ook glad. Onze rechte drempelhulpen en onze luxe drempelhulpen hebben we daarom voorzien van een ribbel structuur om er voor te zorgen dat ze niet glad worden.  Omdat de budgetdrempelhulp veelal buiten wordt gebruikt zijn deze voorzien van uitsparingen. Dit zorgt er tevens voor dat eventueel water snel en effectief wordt afgevoerd.

Aluminium

Onze aluminium drempelhulpen worden uitgevoerd met tranen. Deze tranen zorgen ervoor dat de drempelhulp niet glad wordt.

Winter

Wanneer een drempelhulp schoon en droog is zal deze, ook in de winter, niet glad worden. Echter wanneer er zich vocht op de drempelhulp bevindt dan zal dit aanvriezen en kan de drempelhulp, net als ieder ander object wat nat aan de vorst wordt blootgesteld, glad worden.